min nya älskling

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lite från 2012

shortsväder,bad,festkvällar,skratt med världens finaste vänner och nätter med en underbar pojkvän, ni kan helt enkelt inte vara arg på mig för att jag INTE har bloggat. Snart sommarlov, snart mer soliga dagar,fesitvaler, tusen mer festliga kvällar, mer nätter med min fantastiska pojkvän och mer bad, så jag antar att det kommer bli få inlägg under sommarlovet 2013. Nu är det endast 4 dagar kvar till sommarlovet, då dom enda gångerna man är uppe tidigt på morgonen är när man festat tills solen går upp eller dygnat bara för att man kan, inte för att ta en buss och sedan sitta vid en skolbänk och titta på den allt för långsamma klockan som aldrig tycks gå framåt.
 
I helgen var jag uppe i sommarstugan med släkten och åt fin middag, umgicks med goa Göteborgare och hade super trevligt! Där emellan han jag med att vara med dominic och festa lite också, en helt okej helg om ni frågar mig! Nu sitter jag och lyssnar på Coldplay- Scientist när dom spelar Live och bara ryser, innan jag dör ska jag lätt ha sett en eller två konserter med dom, dom är helt enkelt bättre live, inte mpnga band/artister som är det!
 
Lilly jobbar på blen för niorna ikväll och är servetris, kan inte undgå att minnas min bal som var för exakt ett år sedan, så sjukt fint och roligt alltihop och jag hade min blåa fina långklänning, killarna hade kostymer och såg riktigt stiliga ut,dom flesta tjejena hade lockigt hår och fina klänningar, som en bal ska vara helt enkelt! jag grät när bildspelet visades och skrattade när alla dansade, var helt ok att pussas med dominic på natten också. 
 
nu ska jag äta en glass och klappa Brasse. hejdå ♥ 
  
 

RSS 2.0