jag kan älska dig tills jorden gått under.

Freja Modin – Utan dina andetag
Jag kan inte ens gå, utan din luft i mina lungor.
Jag kan inte ens stå, när du inte ser på.
Och genomskinlig grå blir jag, utan dina andetag.
 
och jag ville berätta om honom, pojken som hade problem utan att veta om det. Jag hade bara ingen kvar att berätta för. För att när alla man känner fastnat på samma väg, vad gör man då? när man vill förstå men samtidigt inte, hur ska man då våga fråga? eller när man ligger och tänker varje natt om hur det är med han, hur han mår,vad han gör och om han ens lever, tankar som åker åt olika håll,tankar som i mitt huvud blir en verklighet och jag brister ut i tårar.
 
och morgonsolen väckte mig genom en glipa på gardinen och jag var otroligt morgonpigg, rätt likt mig på lov, tyvärr. Bredvid mig ligger två filurer som sover, en utav dom snarkar som ett as, ehehehhe. Idag är det Påsk, fattar inte direkt meningen, jag äter bara godis och försöker se så glad ut som möjligt. Idag lär vi väl leta påskägg, standard här uppe i Stöde när släkten är samlad osv, Senare hoppas jag på lite skoteråkning efter den otroligt äckliga påskmiddagen, haha,finns inget värre än påskmat.. nu ska jag äta frukost och hoppas att inte allt ineehåller ägg. ehe hejdå ♥
 

söta.

 kärlek handlar trots allt om skratt,tilllit,kärlek och lycka. Jag har allt i ett, världens finaste pojke har jag vid min sida dygnet runt, jag är så otroligt otroligt kär att om kvällen när jag ska sova och han INTE är berdvid mig känner jag mig så otroligt ensam. Jag ser honom varje dag och alltid när jag tittar på honom blir jag glad i hela kroppen och jag kan inte undgå att le. Min fina, MIN dominic, jag mår bra utav att säga det, min kille, min kärlek. När jag är med honom, det är då judith är som lyckligast, när jag ligger bredvid honom i sängen och vi bara kollar varandra in i ögonen och ler sådär småtöntigt, det är det bästa jag vet. jag är 16 år och är världens lyckligaste flicka, med honom vid min sida.


feel the beat of my heart.

State Of Drama – Falling
Put your favorite dress on girl, ’cause I’m gonna rock your world
There’s a place where you never have been before
Looking at the moon outside, It’s getting pretty bright tonight
Feel the beat of my heart, ’cause I’m falling.
 
och fredagskvällen blev till en utav mina roligaste kvällar i mitt 16 åriga liv. Jag träffade människor som fick mig på toppen humör, jag lärde känna människor från olika håll och känlan när Mac Miller med Mac Miller – Knock Knock började spelas i högtalarna och alla i hela lokalen ställer sig upp och hoppar,dansar och mumlar något i takt med: da da dam, da da da da da dam, da da, det var bara så bra! - Ett gäng tonåringar som struntar i livet för en natt festade i en lokal i Fagerviks båthamn och det blev nästan för bra.

Fredag: Då var jag och massa med kompisar på 18 års fest, helt klart en utav mina roligaste kvällar hitills, alla hoppade och dansade, gick inte ens att gå inne på lokalen, jag älskar att lära känna nya människor och att träffa gamla som man inte träffat på länge! Sen på Lördagen lagade jag och dominic middag, Kyckling och pasta med massa kryddor, tror aldrig jag ätit något godare! grym vi är. På kvällen där blev det massa mys med godis och cola.  Idag var jag, familjen och min fina på badhuset i Härnösand och efter det så åkte vi och fikade på ett museum, precis som när lilly och jag var små, nu har jag pojkvän och vattnet i den lilla basängen räckte bara upp till mina ben, tiden går så fort utan att vi ens vet om det.
 
  
 

vi två, 17 år.

Här sitter jag med Håkan i högtalarna med Håkan Hellström – Vi Två, 17 År och med islatten på sidan utav datorn, jag funderar över morgondagen, hur den ska bli och hur ja kommer få stressa hit och dit. För er som inte vet så börjar jag på min nya skola imorgon, vilket innebär att innan 11 ska jag ha varit i stan och lämna tillbaka böcker och min dator till min gamla skola, det blir mycket stress men jag hoppas att jag hinner, kul att komma försent första dagen liksom :(  
 
Men nu kommer jag att plugga stenhårt fram till Sommarlovet för att få bra betyg och slippa att gå om ettan och eftersom att jag gått på Hedbergska har jag nog ganska bra erfarenhet utav att plugga hårt och snabbt inför alla prov, det kan inte bli värre än där! Nu kan det bara bli bättre, Timrå Gymnasium är början på något nytt, något bättre! Som ni läste ovanför så kommer jag att lämna in min dator, vilket betyder att jag inte kommer att ha nåhon, haha :( men jag ska försöka med blogginlägg då och då. hejdå ♥
 

gymnasiet?

det blev verkligen värre med tiden, det blev som ett sår som blev större och större, något som jag trodde jag var tvungen att vänja mig vid och nu på sista tiden har det blivit jobbigare och jobbigare att kliva upp på morgonen och det börjar bli standard till att gråta kvällen innan, & tro det eller ej, men under dom här 1 och en halv terminerna har jag fått mig själv att se ner på mig själv mer och mer, jag har börja tänka på om jag verkligen är så efterbliven som dom säger, och som att jag är dålig på det jag älskar, att skriva speciellt.
 
tänk er att varje morgon komma till ett ställe där man möts utav arga blickar och människor som fnyser åt än när man kommer inanför dörren, lärare med favoritelever, lärare med fördommar, lärare som inte kan något om det dom lär ut, lärare som inte informerar & till det värsta, lärare som klankar ner på en psykist. jag vet att jag inte varit den BÄSTA eleven i skolan, men jag vet också att jag jobbat häcken av mig, jag vet att när dom sagt åt mig att skärpa mig har jag gjort det. Jag har svårigheter inom att lära mig och jag vet vart jag ligger, det gör dom med, men det spelade tydlingen ingen roll, då var jag 'efterbliven' eller bara ' dum i huvudet'.
 
 
Gymnasiet har fått mig att inse hur mycket man kan hata sig själv för att man är sämre än alla andra, hur viktigt det är att man trivs på skolan och hur mycket FEL personer det finns inom läraryrkerna, jag tycker verkligen att om man ska jobba med ungdommar ska man gilla sitt jobb, speciellt när dom vet att ungdommar har det svårt utanför skolan också, ungdommen är en svår tid & det tycker jag att dom också borde veta och om inte brode dom få kännedom om det. 
 
En mycket arg och upprörd judith skriver av sig.
 
 

jag kommer älska dig tills jorden gått under.

Håkan Hellström – Det kommer aldrig va över för mig
jag kommer älska dig när jorden gått under.
för jag tänker aldrig dö, nej.
det kommer aldrig att va över för mig.
 
för det var som håkan sjöng, jag skulle älska honom tills jorden gått under. Jag hade tappat inspriation till att skriva,jag tyckte knappt att det var någon mening längre & jag visste inte varför jag tyckte så. hela morgonen har jag lyssnat på håkans nya och jag ryser fortfarande för varje ord han sjunger, helt otroligt hur han kan lyckas varje gång.  
 
Idag ska jag på möte på Timrå Gymnasium om att eventuellt byta dit. Jag hoppas verkligen att det går, jag är så trött på att jobba häcken av mig varje dag och ändå räcker det inte plus att det är mycket närmare. Jag menar om jag redan känner mig skoless nu, och jag har har inte ens gått om ettan och sedan högskola eller universitet på det, det kommer jag inte att orka. varför ska allt vara så jävla svårt?

den vackraste stunden i livet var den när du kom.

Johnossi – What's the Point
 
och mitt liv var nu snurrat runt hans lockiga bruna hår och hans bruna ögon, allt handlade om honom och inget annat var längre viktigt. De kanske handlade om hans personlighet och hans beteende när han var med mig, hur han kunde ligga och kolla på mig och säga hur fin jag är om och om igen, men det var det allt handlade om, hur man ska tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut.
 
just nu sitter jag på engelskan på skolan, hatar verkligen att lovet är slut, varit med dominic hela lovet, så sjuuukt mysigt, med bad,bio,biteline och film! Ett helt kung sportlov! Jag saknar han verkligen sjukt mycket nu och det är ovant att inte somna med han vare kväll. Nu slutar vi snart, men här är några bilder sedan lovet! hejdå ♥

fina du.

och jag såg hur hans bröstparti åkte upp och ner efter hans lugna andetag, medans hans ögonlock var stängda passade jag på att kolla på honom, varje detalj gjorde mig knäsvag, varje detalj fick mig att inse hur och varför jag hade fallit för honom. Hans sätt att vakna på morgonen och pussa mig i pannan, hur han kliade sig på kinden när man kittlade honom där, den hesa rösten på natten som är så otroligt attraktiv, hans sätt att lägga handen på min kind och kyssa mig så otroligt omt.  småsaker, men det var saker som jag hade fallit för. 

RSS 2.0