en efterlängtad kyss.

och jag blev till den lyckligaste flickan i världen på bara några dagar, jag fick MIN finaste i mina armar ännu en gång. En efterlängtad kyss som jag hade längtat efter och en blick som jag hade fallit för några månader tidigare. Han var min, min min min, jag kunde säga det tusen gånger om och rysa fortfarande. Jag kunde äntligen vakna upp bredvid någon som älskade mig, jag kunde se han i ögonen och för en gångs skull känna att det var på riktigt, jag kunde känna mig trygg i hans famn. Allt var helt enkelt perfekt. Allt som någonsin varit så grått var nu underbart, han var något som jag kunde kalla för perfektion.
 
I helgen har jag varit med personer som gör mitt liv till det bästa i världen, på fredag var jag ute med mina flickor från klassen och det var riktigt grymt,dans,prat,spel,middag med hembakad pizza och massa med sång, har nog världens finaste vänner!  blev kaos i slutet utav kvällen dock men det är sånt som händer i tonåren! Resten utav helgen var jag i stöde och firade släktingar, det blev massa med mat och skratt, som alltid i Stöde.. jag tog med mig Dominic också, för att skryta lite om han liksom!
 
igår var jag på fördelsedags kalas för dominics syrra, träffa hans farsa och grejer, var inte allt för nervös men det var super mysigt, åt god mat med trevliga människor och det blev mycket skratt, sen sov jag hos han efter, var hemskt att lämna sängen på morgonen dagen efter dock.. Men idag gick jag nästan hela skoldagen med min hemska förkylning, åkte hem runt 13, huvudet dunkar och är sorig som ett as. Imorgon ska jag i alla fall gå på extra hjälpen och sen åker jag nog hem, det var längesen jag var såhär sjuk! Om jag har tur åker jag nog hem till Dominiic, han är ju ledig imorgon, vilket as :( hoppas att han tar hand om mig i så fall. nu ska jag se på film och försöka att bli frisk! En lycklig Judith säger hejdå!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0