älskade pappa 50 år.

och hur ska jag någonsin kunna tacka någon så mycket? någon som är anledningen till mitt liv och min perfekta uppväxt? älskade älskade pappa, nu fyller du 50 år och jag kan inte säga annat än att jag älskar dig så enomt. Så mycket som en dotter älskar sin pappa finns nog inte. Någon som alltid ställer upp och alltid stöttar än, någon som får en att skratta till tårar, jag har alltid varit ''pappas lilla ficka'' och det kommer jag att förbli oavsätt ålder.  Jag är defenitvt inte samma flicka som för några år sen, men jag har alltid varit din flicka, ingen annans.  Nu är du 50 år och jag 16, jag har och kommer aldrig att älska dig. Så mycket som du ställer upp,hjälper mig med skolan, tar med mig och lilly på äventyr, får mig att skratta till tårar, får mig att känna mig älskad och vacker, det finns nog inte. Du är världens bästa pappa och jag nekar inte en sekund. Du är anledningen till min perfekta uppväxt och min personlighet. Det finns inget bättre än att vara i din famn, en utav få ställen där jag kan känna mig trygg och älskad. 
 
 
När jag var liten minns jag hur du hållde min hand på badhuset när jag inte lärt mig simma, när jag fick sitta på dina axlar för att se över alla långa människor, hur jag tog din hand på stan för att inte tappa bort dig, hur jag lekte och sprang omkrng på ditt job och bara skrattade för att jag fick vara i din närhet. Jag minns hur du reste med oss och visade oss nya ställen, inte något som varje pappa gör direkt. jag minns hur du lärde mig att tälja grillpinnar och hur du tog oss ut på äventyr nästan varje dag! Speciellt så minns jag vårat äventyr när vi sov under bar himmel på berget i ljustorp, hur vi såg alla stjärnor, det var så otroligt kallt i min sovsäck så jag fick sova i din, så där låg vi, under stjärnoorna, far och dotter, det kanske inte är  något som alla gör, men det gjorde vi och det blev ett minne för livet.
 
 
När jag började gymnasiet blev det mycket plugg, eller ja, för mycket plugg, Du hjälpte mig eller du hjälper mig hela tiden, varje dag, du stöttar och du får mig verkligen att kämpa igenom den här skiten, hade det inte varit för dig, hade jag troligtvis inte orkat mer. Alla gånger som du sagt '' visa vad du går för '' de har varit gånger som jag varit nära att ge upp, men som sagt, du är det bästa en flicka kan önska sig, en prefekt pappa helt enkelt. Imorse gav jag dig en lång grattis-kram innan jag sprang iväg till bussen, men när jag kommer hem ska jag fira dig ordentligt, fast jag vet att du inte gillar det! 
 
Tillsist vill jag tacka för dom 16 underbara åren som du gett mig, du är bäst! och ha en grym 50 års dag, det förtjänar du om någon! jag älskar dig ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0