hjärtskärande.

och där fick man höra tonerna utav grina då ditt jävla as. igen. jag ligger vaken och försöker anstänga mig att få bort alla onda tankar i mitt huvud, dom som tar kontroll och gör så att tårarna åker som ett vattenfall ned för mina kinder. Jag känner mig tom på något sätt, vet inte riktigt hur jag ska hantera det.Mamma torkar mina tårar och håller min kalla hand, hon strök mig på kinden tills jag somnade igårnatt. så som jag nu sitter och skriver försöker jag hålla tårarna tillbaka, försöker kontrolera mina egna tankar, men det är som om jag tappat greppet om dom, som om dom lever sitt eget negativa liv inuti mitt huvud. 
 
idag är inte hennes dag, vaknar i tårar och är så sjuk att hon knappt kan röra sig. Inte samma Judith som jag minns hon, hon vågar inte vara själv, hon sover på soffan för att kunna höra hur folk pratar,så så hon inte känner sig för ensam. det syns verkligen att hon försöker att hålla tillbaka tårarna, för leendet blir sådär darrigt och nerstämt, så som det brukar vara när man är helt försörd inuti. hon brukar ta tag i håret och bara dra, bara för att känna något. ibland undrar hon om hon är galen eller om andra också kan känna så. 
 
snart ska jag bege mig in mot stan, fast än jag är sjuk och nedstämd, ska färga håret, ÄNTLIGEN! slipper se ut som en uteliggare.. eheh. Sedan ska jag väl fika på stan med lilly eller något, medans jag fördriver tiden medans mamma klipper sig. Som sagt så är det inte min dag idag, mycket tankar och grejer, men jag överreagerar väl antar jag, det är bara oro. När jag kommer hem ska jag börj ta itu med massa skolsaker, nu ska jag fixa dehär, lovat dominic det också! Vet dock inte om det blir skola i veckan pga sjukan och ja, resten! nu ska jag åka, hejdå ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0