det borde varit stjärnor.

'' tänk om han inte är den rätta för dig ''
'' ja, men tänk om jag är den rätta för honom ''
 
för min omloppsbana kretsade runt om varje steg han tog och jag behövde honom som ett hjärta behövde ett hjärtslag. Han är min fasta punkt när världen kastas runt och utan honom skulle den bästa sidan utav mig sluta att existera. Blickarna han ger mig får mitt hjärta att hoppa över ett slag och med honom gick jag alltid omkring med ett leende i ansiktet. Hans lockar dolde mig för världen medan han dränkte mina sorger i vår första kyss. 
 
hejsan! var ett tag sedan nu, varit lite hit och dit och upp och ner. Men nu har ni en glad judith tillbaka, vill inte göra så att detta blir en emoblogg, haha redan haft en sån :( Imorgon är det fredag och jag ska vara med min dominic, min min min. Ligga och mysa hela kvällen och på lördagen ska vi laga mat hemma hos mig och jag hoppas på att et inte blir lika äckligt som förra gången, lol.  efterlängtat, judith har saknat honom. Jag,Fanny och Sofia håller på att planera nu innan valborg också, vart vi ska vara osv, hoppas på en grym kväll med fina männsikor och skratt! Nu ska jag fortsätta sova, godnattis ♥

dag 2.

Anton Kristiansson – Alla mina vänners ex
han är din fasta punkt, när världen kastas runt
håller dig, bär dig när sekunden väger allt för tungt
Din omloppsbana kretsar runt om varje stag han tar 
Han står bredvid dig genom solsken eller nederlag.
 
och låtarna som spelades i högtalarna va Håkan Hellström – Valborg och Anton Anton Kristiansson – Alla mina vänners ex och texterna kunde inte stämma bättre, som om det var meningen, som om låtarna var till just för hon, en flicka som behövde budskap. Det var dom låtarna som gick på repeat om och om igen, hela tiden. för det var så, han reder ut mitt liv när allt är komplicerat och i vissa tillfällen är det han som får mig att orka leva. mina tårar hade tagit paus från att rinna som vattenfall och nu satt jag bara här, och kände mig tom, ensam och tom.
 
Och som det står ovanför så sitter jag bara och lyssnar på dom två låtarna, dom är ju för fina och sen är det ju världens bästa artister, hih. inatt vaknde jag flera gånger, jag kunde bara inte sova, helt slut. Men jag är fortfarande sjuk som ett as och sover fortfarande på soffan, känner mig ensam annars, ehehe. Både mamma och jag är hemma och går som zombies i huset med våra onepiecer. Idag ska jag plugga ännu mer, hela hela tiden, ta itu räjält med skolan nu, känns rätt bra faktskt, speciellt när mamma hjällper mig. Nu ska jag se på Wallander och äta Ben & Jerry's. hejdå ♥ 

hjärtskärande.

och där fick man höra tonerna utav grina då ditt jävla as. igen. jag ligger vaken och försöker anstänga mig att få bort alla onda tankar i mitt huvud, dom som tar kontroll och gör så att tårarna åker som ett vattenfall ned för mina kinder. Jag känner mig tom på något sätt, vet inte riktigt hur jag ska hantera det.Mamma torkar mina tårar och håller min kalla hand, hon strök mig på kinden tills jag somnade igårnatt. så som jag nu sitter och skriver försöker jag hålla tårarna tillbaka, försöker kontrolera mina egna tankar, men det är som om jag tappat greppet om dom, som om dom lever sitt eget negativa liv inuti mitt huvud. 
 
idag är inte hennes dag, vaknar i tårar och är så sjuk att hon knappt kan röra sig. Inte samma Judith som jag minns hon, hon vågar inte vara själv, hon sover på soffan för att kunna höra hur folk pratar,så så hon inte känner sig för ensam. det syns verkligen att hon försöker att hålla tillbaka tårarna, för leendet blir sådär darrigt och nerstämt, så som det brukar vara när man är helt försörd inuti. hon brukar ta tag i håret och bara dra, bara för att känna något. ibland undrar hon om hon är galen eller om andra också kan känna så. 
 
snart ska jag bege mig in mot stan, fast än jag är sjuk och nedstämd, ska färga håret, ÄNTLIGEN! slipper se ut som en uteliggare.. eheh. Sedan ska jag väl fika på stan med lilly eller något, medans jag fördriver tiden medans mamma klipper sig. Som sagt så är det inte min dag idag, mycket tankar och grejer, men jag överreagerar väl antar jag, det är bara oro. När jag kommer hem ska jag börj ta itu med massa skolsaker, nu ska jag fixa dehär, lovat dominic det också! Vet dock inte om det blir skola i veckan pga sjukan och ja, resten! nu ska jag åka, hejdå ♥

ingen har mig som han har mig.

för innan var allt så svart och otydligt, innan honom. så det var otroligt att det var där, precis där.. i mitten utav den långa kyssen, den som efter några sekunder skulle spricka i ett leende, det var där jag insåg vad lycka var för mig, det var honom, för ingen har mig mer än vad han har mig och ingen känner mig som han känner mig. jag var lycklig, en flicka i paradiset utav kärlek, en kärlek som enligt mig skulle vara förevigt, för enligt mig fanns det inget slut, enligt mig var det han och jag, jämt.
 
sitter och lyssnar på Hope – Who Am I To Say, en gammal låt som jag brukade lyssna på långt tillbaka. Jag brukade gråta till den fast jag inte visste vad den handlade om, antar att det var för melodin. Idag har jag i alla fall fått en del utav mina uppgifter som jag ska ha klart tills sommarlovet, nu blir det bara att plugga stenhårt, det lättar lite att man har en underbar pojkvän som kan hjälpa :$ nu ska jag se på dom sista avsnitten utav One tree hill, godnatt ♥
 

aldrig aldrig ta slut.

 Bruno Mars – When I Was Your Man
Same bed but it feels just a little bit bigger now
Our song on the radio but it don't sound the same
When our friends talk about you, all it does is just tear me down
Cause my heart breaks a little when I hear your name
 
och hon tänkte skriva om hur hon tog på sig sina solglasögon så att andra människor inte skulle se hennes mascarafyllda tårar, men det gjorde hon inte. hon skrev istället om hur glad hon jämt var, hur hennes leende alltid fanns på hennes läppar och hur underbart, underbart kär i hon var i hennes drömpojke. hon ville berätta för alla om honom, pojken med dom bruna ögonen och det lockiga håret, men hon hållde mun.
 
Lite komiskt att det som i princip gjorde att jag bytte skola kom tillbaka på timrå gymnasium, uppgiften som fick mig att få nog av skolan fick jag direkt jag började på timrå, haha.. nu kan jag det i alla fall, nu siktar jag på ett B eller A. Sovit hos dominic några dagar nu och igår var jag på hans lillasysters 9års kalas, riktigt riktigt söt är hon! Nu ska jag försöka sova, ska åka till dominic imorgon innan skolan, ladda mobilen, mysa osv.. ehhe bra start på dagen liksom :$ hejdå ♥ 

du är det finaste jag vet.

 
 ♥ Håkan Hellström – Det Är Så Jag Säger Det
För du är det finaste jag vet när allt annat här är falskt och fel
och jag går bara ner mig för det är så jag säger det
du är det finaste jag vet
 
och tankarna blev för många, ett enda stort pussel som jag hela tiden försökte pussla ihop, men hur jag än gjorde, så blev det bitar över, bitar som jag inte ville veta av. Men när man är ensam så låter man sig försvinna ett tag in i sig själv, det är dom stunderna som blir dom jobbigaste, stunderna då jag inte vet vart jag ska ta vägen, dom stunderna försöker jag hålla i något, och bara krama om det hårt, fast tankarna inte försvinner så känns det bättre. vissa stunder knyter jag bara näven så hårt det går och väntar på att tankarna ska ta vägen någon annanstans. ibland gick tankarna så långt att det blev hjärtskärande, så långt att jag brister ut i tårar.
 
Jag har inte kunnat blogga pga att jag inte varit hemma under lovet, jag har varit med dominic så mycket det går, var ute i torsdags med några riktigt fina vänner och hade riktigt roligt! sedan åkte jag och Jonna till stockholm i Fredags vi stannade bara till Lördagen, riktigt mysigt att få komma bort, såg på Ken Rings akustiska Konsert, bodde på ett jätte mysigt vandrarhem med världens minsta rum, shoppade och skrattade riktigt mycket, ett bra avslut på lovet helt enkelt! Första gången jag är hemma nu sedan i Torsdags, riktigt skönt faktiskt! Nu ska jag se på OTH, hejdå ♥ hoppas du blev nöjd maja *:

RSS 2.0