en fin rubrik.

dålig uppdatering pga.. eller nej, jag har ingen jävla aning om varför. Nu är fanny här i alla fall och snart kommer Tova, då ska vi ut i Ljustorp och åka pulka,dricka cola osv sen blir det myskväll med Modig på tvn med chips och dipp, en mysig söndag som alltid! Sen blir det bara tillbaka till skolbänken på Måndag, plugga som ett as sista veckan för i alla fall få ihop något G i betyden, gg judith.♥
 
På bilden nedanför kan ni se hur en kär vän får mig på humör när allt känns meningslöst. En vän som alltid finns där och ställer upp, någon som förändrade mit liv på några dagar, med att bara vara ärlig när någon som en gång stod mig nära gick bakom ryggen på mig i ett år. Jag är han evigt tacksam. Nu står vi varandra så otroligt nära och jag skulle inte klara mig utan honom.
 
På ännu en bild nedanför kan ni se mitt pliuggande, det 'viktiga' bildsplet som skulle varit klar för veckor sen men som jag slängde ihop på någon timme, trodde aldrig attg media linjen skulle vara så jobbig som den visade sig vara, plugg hit och dit, man kan ju bara säga att jag har gjort mig förtjänat utav ett långt jullov med mycket slaom och skratt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0