men vi är fiender ,människor som vi borde inte känna varandra.

hejhej, varit hemma ett tag nu, min dag har varit bra till jag skulle hem. ångesen kom,jag skakade och tårarna var nära att komma fram. För det är inte lätt att se någon som en gång betydde världen för än. Jag försökte se glad ut och ha ett leende på läpparna samtidigt som jag gick på andra sidan gatan, så det skulle verka som om jag har det bättre utan dig. Jag fortsatta gå och kollade bakot och ser att du kollar efter mig. men jag vill veta hur ditt liv är utan mig. men vi är fiender ,människor som vi borde inte känna varandra.
.
imorgon ska vi på södraberget med klassen och ha frilufsdag i regn, grymt. men jag får hålla ut och förtränga den här skiten för imorgonkväll ska jag till människorna som får mig att vilja ta varenda andetag och dom ska få mig på bättre humör som alltd, vilket behövs! för när pappa säger att han inte känner igen mig utan ett leende på läpparna så är det riktigt illa! hejdoo♥hon vill vara du.

hejhej, första dagen på skolan med datorerna då, var as nice. lektionerna var sjukt nice, 3 lektioner på dagen, och det bästa.. ingen matte! Alma och jag satt och tog fula kort, haha så jävla skönaa. ajja efter det åkte jag hem till Cha som hade varit på kickoff med sin nya klass, hade tydligen varit as roligt. våran gemensamma sak är att åka upp på södra berget och ha ' frilufsliv' i REGN, tagggga! hah ne :( aja drog till söråker sen för ett akut folkan möte, det är riktigt illa nu.. träffade också massa folk som jag saknat bland annat dominic, ehe. nu har fanny följt med mig hem och hon ska ju sova här.. kanske rätt logiskt. men imorgon får jag ingen sovmorgon, ingen att åka med och det suger ju. aja snart är det helg i alla fall, baa blicka framåt, hihi, och eftersom att jag älskar norlie & kkv får ni deras nyaste låt, gryyymt bra! hejdoo.♥
 

min älskling har kommit.

hejhej, skriver just nu på min nya kärlek, mums. aja idag har jag gåt och väntat hela dagen på att få min datoor, sjukt nöjd är jag måste jag säga, så grymt att jag kom in på hedbergskaa, stolt över mig själv faktiskt!  min nya lilla leksak, älskar dehäär, min dator har ju i princip krashat sååååå, duktig du är judith, får berömma mig själv. aja efter skolan tog jag en fika med jonna, efterlängtat polers dedär! nu ska jag fortsätta att lära känna min bejb,hejjdåå ♥förrvirad värld, generation 90.

- och jag skulle göra vad som helst för att få ditt liv att verka bättre.
du. du är för bra för att vara ensam & ibland är en lögn det finaste man har.
och, ett liv utan dig är inte tänkbart men stanna inte, sånna som oss är aldrig framme.
.. jag kollar på dig bara för att minnas & jag har aldrig någonsin känt mig så ensam.
 
kom nyss hem från skolan, aja nu har ja nyss fixat naglarna, är riktigt överlycklig, får våra Mac datorer imorgon. kommer inte kunna sova, efterom att min dator i princip har pajjat så är jag mega glad. ihhi, töntjudith. i alla fall så rivs jag satan i min nya klass, kärleeeeeek,  nu ska jag se på film, hejdooo,  btw täknkte visa min outfit som jag hade idag, hihiih. palla mig. 
 
 

du kan sluta dina ögon och aldrig mer känna dig ensam.

Missing someone isn't about how long it has been since you've seen them or the amount of time since you've talked.
- Its about that very moment when you find yourself doing  something & wishing they were right there, by your side


you make my heart skip a beat.

Galen kväll/Natt √
orkar inte beskriva hela den galna kvällen, kom hem sent i alla fall. Nu längtar jag bara till veckan då jag får min älskade Mac dator från skolan, känns bra när min dator i princip har krachat, ehe. Första gången i hela mitt liv som jag tycker att det är kul att gå till skolan, fast vi är så många så är vi nog världens mysigaste klass. Nu håller mamma på och grilla sen blir det myskväll med flickorna, hejdoo ♥
.
mysbild, jag älskar dig.
.
 

är kärlek bara något för idioter som oss?

andra dagen i gymnasiet och jag börjar redan vänja mig med klassen, ska faktiskt bli riktigt kul att börja på riktigt nästa vecka, vi slutade 11 och då tog jag och Alma en fika med Vickan, ny klasskompis! jag trivs riktigt mycket! pratade högt i halvklass också, vilket jag alldrig vågat innan. ikväll ska jag kanske,möjligtvis festa, om jag orkar.. så trött sen skolan. inte gjord för dehär, i så fall är det första gången jag dissar en fest, ihhihi. ska laga mat nu, som den kvinna jag är, hejdoo ♥
.
är kälrlek bara något för idioter som oss?

♥ ett nytt kapitel.

första skoldagen i gymnasiet, hur kan det ha gått så fort? förut kände jag mig stor, som i 9an, grundskolan till så liten på gymnasiet, jag vände blad och började på en skola utan människor jag kände bra, en ny skola, där jag kan visa vem jag är och ingen dömmer mig efter gamla misstag. jag får en chans att börja om på nytt, ett stort hopp i livet. det måste ha varit mitt bästa val någonsin, jag har hamnat i världens mysigaste klass, verkar i alla fall så hittills, jag går i stan, jag är inte fast i en liten håla längre. Det enda jag kan sakna är människorna som jag gick i skola med, men dom har jag ju alltid kvar vilket fall som helst.
..
Ska jag vara ärlig? så känns det som igår när jag klev in på Ljustoprs skola och var minst,okunnig och rädd för dom stora 6orna. Sen var jag 6a själv, gick var kvar där med samma gamla klass med 6 stycken, åkte på språk på Ala som snart skulle bli mitt andra hem för dom 3 sista åren i grundskolan. jag började 7an och det tog ett tag innan ja lärde känna alla i 9an över huvud taget men när jag väl visste vart jag hade dom blev det som en familj. jag blev 9a själv, och dom 2 terminerna var dom roligaste hittills, jag skrattade varje dag och vi blev som något jag kan kalla en familj. jag gick ur 9an.. något utav det svåraste jag någonsin gjort, jag grät redan en vecka innan vi skildes åt. men ärligt, jag vet inte hur jag tänkte, jag har alltid kvar dom som jag vill ha kvar. Som sagt, första dagen på gymnasiet och jag har fortfarande kvar alla gamla klasskompisar i söråker fast vi är utspridd på olika skolor. Ett kappitel i mitt liv har öppnas och jag har vilka möjligheter i världen att göra det till det bästa kapitlet i mitt liv! 
.
haha, jag älskar bilden.okej?
 

♥ håkan.

håkanhåkanhåkan ♥
världens underbaraste person, som kan få en från botten till toppen på bara några millisekunder, en person vars toner som åker igenom ens öron men texten stannar där den stannar. han som hjälpt mig igenom så mycket, nog med småsaker och för många stora för att bara vara 15 år. jag fann en värld för två, precis som håkan sa.  en människa så vacker,så unik. Håkan sa, ta mig till kärlken, jag sa desamma, jag fann den.  jag fann kärleken i hans låtar, hans texter, hans melodier, i hela han. älskade håkan.
 
 

tjejkväll! ♥

hejsan, kom pecis hem från en grym natt med mina älsklingsflickor, jag har aldrig skrattat såhär mycket på flera månader, något som jag verkligen behövde, helt ärligt. Jag kommer att sakna Lisa så hårt nu när hon åker bort, har en stor klump i magen som jag inte har en aning om hur den ska försvinna. En utav mina absolut närmaste kommer jag inte att få träffa på ett bra tag, inte ens kunna prata med. jag kommer att känna mig ensam fast jag har så många andra kvar. ni förstår, hon har alltid varit där, funnits i alla tillfällen, känt hon ett år nu, helt otroligt egntligen. Jag ska göra allt för att få träffa hon så ofta som möjligt nu eftersom att hon åker imorgon, i alla fall, det var världens mysigaste kväll, tjejkvällar, får alltid en lika glad! och eftersom att man var vaken hela natten så fattar jag inte hur jag ska orka första skoladagen imorgon, hehe dumjudas. hejdooo ♥
.

det är det allt handlar om, att varken inte kunna hitta eller vilja hitta vägen ut.

 älskling, hur känns det att tappa andan på djupt vatten? eller att tappa bort sig bland mängden och inte hitta ut? att känna sig behövd men inte veta va vem? jag är svårfångad, eller mer fångad i något som ska kallas 'mig själv' vilket jag inte har någon aning om vem det är. jag kan säga att jag är lycklig och älskad, men för vad? När man väl är på topp, kan det ju aldrig bli bättre, så jag undrar hur lång tid jag har kvar att vara på toppen utan att falla ner. jag har mina småsaker som gör mig helt utan kontroll som dom flesta har, liksom inte så glad som jag brukar vara. Kanske saknar jag någon eller något, men som sagt, vad? ett tommrum som ständigt står tomt.
.
att prata med oförstånde människor och få svaret '' lägg av''
hur ska jag kunna göra något sånt, att ''lägga av'' med att känna? att gråta? att förstå? Jag gilla inte att prata om saker med människo som är oförstående. Ni känner mig som personen som är utått, medans ingen vet hur jagt är inått. Jag tappade bort mig i någons famn och kommer nog aldrig att hitta ut men det är ju just det allt handlar om, att inte hitta ut, right? jag är mänsklig, jag sårar folk men kan också säga förlåt, men ordet 'förlåt' betyder det verkligen så mycket? kan det rätta till misstag eller att få någon få ett okrossat hjärta? nej, inte enligt mig.
.
ett liv utan 'mig', som jag inte känner till.
jag är intreserad av ett liv med dig, men hur går det ihop nu? när livet som du lever idag är ett liv utan mig, ett liv som jag en gång ville vara en del av. men en gång hållde jag dig så hårt att jag inte fick luft.När jag är ensam,när jag lysnar på musik som får mig att långsamt falla in i mitt inre jag, då är det dig, bara dig jag har i tankarna, men det ligger för långt in för att kunna nå ofta. jag behöver egen tid, egena stunder för att kunna komma på tankarna om dig om det vi en gång delade, men det ligger nu i mitt förflutna och jag tror inte att du minns den delen idag.
.

- i hate getting falshbacks from things i don't want to remember.

hejhej, sitter här med jonny och igårkväll sov flickorna här efter en kväll i söråker, och kameran är öladdad meen ja orkar inte lägga ihop bilderna idag. gör de någon dag ja har mega tråkigt. sen är jag äckligt sjuk också, är jag så här nästa vecka blir de ju kul att börja gymnasiet, en snorig judith i koridorerna, hmmm. aja  nu ska jag fanny och lillly dra till stan, hejdooo ♥
.
i still repeat the things you said to me in my head.

förlåtförlåtförlåtförlåt.

okej, jag har en jättejätte bra anledning till att jag inte uppdaterat, jag har varit i stugan i 2 veckor nu och jag har varken datro eller internet där så tyvärrr, gick inte ens att blogga från mobilen. HADE INTE ENS TECKNING. okej, daaaamp. förlåt. men jag har massor med bilder på kameran som jag ska lägga upp så fort batteriet har laddat klart på den, men ikväll blir det nog birsta med vänninorna och massa mys eftersom jag inte träffat dom på länge, kanske jag ska träffa antonn en stund också!  men här kommer en bild på min kusin min lillasyster och mig när vi badar i poolen vid sommarstugan! hejdooo ♥

RSS 2.0