- Right now, it's only you.

heysaan! vaknade vid 3 så jag ha sovit 12 timma sedan lanet! eheheh. aja idag är det söndag vilket betyder chilldag. får tare lugnt o se på film eller något, fan vad nice! imorgon blir det söråker igen! GAL1! hejdå alla roliga filurer!

- I wish i was like you.

jag sitter vid ett fönster & håller på att frysa ihjäll.... & såklart vill ingen hjälpa mig för jag kan ju inte stänga det! det går ju bara inte, fitt fönster! aja skit samma. inte sovit på dygn ehehehe. tackar fia för lite hjälp med bloggen! och sen säger jag hejdå!

- i wish i was like you..
something beautiful.nyss badat!

nyss badat med världens bästa människor! 25 grader i vattnet, kan det bli bättre?! märks att det är sommar! aja vi välte i alla fall hopptornet.. men sen blev det ett helvete att välta tillbaka det! ehhe. ikväll blir det bastu och just chill'n! hejdå!

i don't want to be just another memory.

hemma för tillfället!

heysan! har gått en ett tag nuja för att sedan återvända t jesper o folket! Ska duscha o shit, skönt som fan! ehhe fast det kanske blir o bada senare! Sjuk natt, så jävla kul! förlåt anton... hejjrå! & det kommer lite bilder ifrån burkärn!


superdupermega roligt!

hejhej! just nu sitter man hos jeeesper  med superduper mycket folk och vi ska snart basta, hur nu det ska gå för jag har ju inge badkläder.. HMM. aja det löser sig! jag har mega roligt & jag har fått lånat en dator här. hihi snällt! :'))) aja, nu ska jag lösa mina problem, hejhej!

jag blev kär i tanken på oss två.


EMSEER IKVÄLL!

hejhejhej! kom precis hem ifrån söråker, vi blev där efter stan&stranden. Ikväll blir det att dra upp till jesper 'emseer' och säga grattis! och sen blir man nog där t söndag med folk ? hmmm det blir nog :'> HEJHEJDÅ!

grattis på 15:årsdagen jeeesper!

ut i timrå !

hej tjollahopps! just nu sitter jag i timrå hos fannyandersson och har precis vare på birsta! kul kul de. sen kom min bästakusin och skärmde livet ur mig! TACK SIMON. aja nu har man precis ätit och snart blir det att gå ut och träffa Gustav & Anton! saknat folk.. aja ska väl låta fanny sitta också! hejdoo.

fin fin bild på dompinic o gustaaff.
haha, några utav mina bästa!

myyys!

hejsaan, släkten drog precis, fan vad syster fick pengar, känner mig lagomt fattig nuja. aja det var rätt mysigt faktiskr, mycket skratt osv. Imogon måste jag hitta på något ! skiter i fitt magkatarren nu hur ont det än gör. Nu blir det mys framför tv'N! hejdå!

why him?

hejhej, natten blev lika hämsk som alla andra nätter, ärligt. jag lider av dehär. Aja ikväll kommer släkten och grattar lilly osv, mer tårta i alla fall! ska fixa rummet o shit nu. btw, hur mycket jag en försöker att låta bli, så är det dig min tankekraft går till. hejrå!

handikappad.

hejhej, aa nu vet vi säkert att jag har magkatarr, medecinen kommer inte att börja verka på ett par dagar så jag lär väl dö innan det här är slut. Känns som om någon trycker in en kniv i magen och jag kan knappt gå, känner mig lagomt handikappad. Såg nyss på film med the family eftersom att syster fyller år, blev ganska mysigt faktiskt, med tårta o shit! aja ska plåga mig igenom en natt till nu, det ända som lindrar smärtan, är tankarna på dig. hejdå.


Grattis lillasyster! ♥

Min käraste lillasyster blir tonåring idag! för 13 år sedan kom en ängel till jorden, någon som skulle finnas vid min sida livet ut. Vi har haft både bra & dåliga stunder, vi har tröstat varann, varit med om dom värsta stunderna och där med stöttat varann! Vi har haft underbara stunder,kvällen som slutat med skratt och glädje tårar. Syskon bråkar, det vet alla och såklart händer det med men det slutar ju alltid med att vi blir sams. Ska jag vara ärlig? jag skulle inte klara mig utan henne. Hon är min gnista för att ens kunna röra mig framåt, min skydsängel. Ja, hon är ju min lillasyster. 13 år med dig i mitt liv, hur har jag orkat? hah nejdå. Men det känns som en evighet, så mycket längre. Enligt mig finns det nog ingen som älskar sin lillasyster lika mycket som jag gör, även fast jag inte visar det så ofta så vet hon det längst inne. Jag skulle kunna ge allt för hon, bara för att få se hon le för det värsta som finns är få se hon ledsen, att få se hon med tårar i ögonen. Aja säger grattis till min älskade lillasyster Lilly.

Det här är syskonkärlek på hög nivå. jag älska dig.

sjukhuset imorgon.

ey! har inte kunnat sova på hela fucking natten, mitt rum e en bastu och sen min fitt magkatarr som gör så jag måste krypa ihop för att det inte ska göra ont, skulle bara vilja sticka en kniv rakt in i magen! kan knappt andas.. aja blir väl sjukhuset imorgon. hejrå.

you will be there, right?

IF YOU EVER LOVE SOMEBODY PUT YOURE HANDS UP! ahruuu.
aja,sitter här nuja,i min säng..såhär forever alone på en lördag kväll. det är grejäääjjor det! hah, såg precis på någon kärleks film, ehehe.. bara sådär super duper mega avsundsjuk. älskar filmkärlek. nu ska jag.. hmm, se på fler filmer. hejrå allt okänt folk.
.
at the end of the story, you will be there then?
if not, I can give up right now.
for then there is no reason to continue.


NU BLIR DET LÖRDGAGS MYS!

hejhej! Börjar med att Bion var gryyym och kvällen slutade med att vi slocknade hos Jouline med Carro,  sjuuukt kul!  det var lengesen jag garvade så mycket!  aja idag åkte jag och lilly där ifrån vid typ 12, as tidigt! vi baaadade någonstans innan härnösand i think! NU BLIR DET LÖRDAGS MYYS! OHHHJA! hejsandå!

it's not the goodbye that hurts,
but the flashbacks that follow.Bio med syster!

Tjaao, kom precis från söråker & märker att jag har magkatarr </3. FML!  Kvällen igår började trååk men blev sen lyckad, gick väl hem till fanny vid 3 , 4.  Aja ikväll blir det Harry Potter del 2 i 3D med lillasyster! Efter det får vi sova i lägenheten själv, blir en awesome kväll det! aja ska väl fixa mig nu, tehhee puss.


söråker ikväll!

nu blir det fixN sen drar man t Fanny i Timrå, jag lär väl väcka hon som vanligt... aja sen blir det söråker med världens bästa folk! hejjjs!'

- you and i are a story that never gets told.


waiting for you.

Hade filmkväll med syster, såg Benjamin button's otroliga liv. Är jag cp om jag grinar till den? aja.. det tar jävligt hårt när dom säger '' sluter ögonen och somnar in '' grinar alltid .. bara jag hör dom orden, hårt när man varit med om det själv osv. Sitter med tårfyllde ögon nuja, hehe tårarna kan inte sluta. NU kommer all sorg som jag hållt inne i månader. aja hejrå.

förlåt för det där jag aldrig gjorde.
du förtjänar så mycket mer, det har du alltid gjort.

BIRSTA & körskolan idag då!

chaao, om jag ska vara ärlig så har jag absolut igen aning om varför jag vaknar nu ?! aja, kan i alla fall inte somna om. Idag blir det birsta & att skriva in sig på körsöklan, AM KORT! & birsta  eftersom att lillasyster fyller år snart & sen kanske jag hittar något åt mig själv med eheheh. aja blir väl bara att fxa sig. pussss

- du gjorde mit liv till ett helvete,
skönt att vara ute på banan igen!

@ Home.

hejhej, hemma nuja! sjukt skönt att lämna Stöde! eheh. i alla fall så ska jag bara ta det chill idag och vila ut för morgondagen, bil i 5 timmar-hämta lillasyster-5 timmar tillbaka. Blir väl att sova hela vägen :3 ska se på film nuja! cya!

- du sa det finaste du kunde få fram för att jag skulle falla,  jag föll. jag sa allt jag kände, nu mera använder du dom orden som dödsord till andra som är borttapad på livets svåra vägar.du kommer att få dom att falla, tillslut kommer dom att bli den där andra som försöker att komma upp till toppen igen, dom kommer precis som jag att bi lämnad i dimman i skuggan utav ditt namn.- du sa det finaste du kunde få fram för att jag skulle falla,  jag föll. jag sa allt jag kände, nu mera använder du dom orden som dödsord till andra som är borttapad på livets svåra vägar.du kommer att få dom att falla, tillslut kommer dom att bli den där andra som försöker att komma upp till toppen igen, dom kommer precis som jag att bi lämnad i dimman i skuggan utav ditt namn.
- du sa det finaste du kunde få fram för att jag skulle falla,  jag föll. jag sa allt jag kände, nu mera använder du dom orden som dödsord till andra som är borttapad på livets svåra vägar.du kommer att få dom att falla, tillslut kommer dom att bli den där andra som försöker att komma upp till toppen igen, dom kommer precis som jag att bli lämnad i dimman i skuggan utav ditt namn. du lurade mig på kärleken.the smile you gave me..

hejhejhej och förl¨t för uppdateringen men jag har verkligen inte någon dator i min stuga, hatart! aja jag var i mitt saknade söråker i förr går, det blev hmm... oförberätt? eller vad man nu säger. hehe men jag fick i alla fall träffa folket! Nu sitter jag här i Stöde igen och drar mig hem till Ljustorp imorgon och sen blir det bara att hämta min Lillasyster i stockholm på tisdagen! hehe, 5 timmar bil, eller vad är det? aja det får jag leva med, jag har saknat hon sjukt mycket! nu ska vi umgås för en sista kväll här uppe med allihopa, kommer att sakna alla! hejrå!en gång hade jag den turen.

tja0 coolingar! idag var jag in på Birsta och shoppade sönder, kom nog hem med mer än 7 påsar, ehehe.Efter det drog vi självklart ner till stranden, eftersom att de knappt gick att vara i Birsta, för varmt ju.. ikväll blir det i alla fall grillning med släkten, ovanligt? hmm nä! cya!

-  ännu idag skryter jag om det.. att jag en
gång hade turen att få kalla dig för min.

ännu idag skryter jag om det.. att jag en gång hade turen att få kalla dig för min.

gårdagen = awesome.

lalala, just nu sitter jag o inväntar åskan ( under sängen ) Hmmm..bara sådär lite åskrädd. aja, nu ska jag snart äta, superduper hungirg ja.  Btw: så blev gårdagen lyckas, den var awesome, man såg Daniel Adams-ray,Ison & Fille, Kapten Röd, Veronica Maggio sjukt grymma var dom. var med underbart folk och hade hur trevligt som helst! nu inväntar vi Max, saknat killen ja, hejrå!

smyger iväg ja.

hejhej people! har precis smitit ifrån grillnigen, orkar inte höra på 60tals musik, eller dansband, HMMM! jag sa aldrig att min släkt var normal så dömm mig inte ): aja nu smyger jag undan och lyssnar på lite organismen i min ensamhet. hejjrå!

- det var äkta.
& det är just dedär lilla extra som jag saknar.
jag saknar dig.

bara för en liten stund.

sitter här med maja och odlar vårtor i vår lilla vårtgord, HAHAHA D: har precis träffat ungen och vi sitter och asgarvar medans vi äter chpis :3 haha, ikväll blir de att vara social med släkten, hmm  klarar man det? ne. astrött också ): Cidern kommer nog att rädda min kkkkväll. hejrå *:

- ibland så saknar jag att kunna kalla dig för min.

stöde nästa!

fixen sen drar man till stöde, heheh på LÖrdag blir det näst Gf dag dåå, för att se ison & fille♥ och för att träffa mer folk! Grillning ikväll med la släkten, myyys! hejå :*

- dehär är mitt liv och jag lever min dröm! lalalalal

hemma från gatufesten!

gatufesten var helt otrolig, underbart folk. Nu ska jag tare chill, får se om jag går imorgon..ehehehe sen blire stöde elle någo annat, inte mycket planerat ja! mitt liv e på topp just nu! fan iingen kan dra ner mig t botten som de känns nu! hejråå!

drar mig mot gatufesten!

lalal, snart hämtar jesper mig och sen drar vi oss mot gatufesten där man möter upp folk, AWESOME och sen spenderas såklart kvällen där! ! cya!

lever min dröm i min favorit stad. sundsvall ♥

like i don't care.

gatufesten ägde sönder ja0, hehe karuseller :'3 träffat världens bästa folk som man nt träffat på år! sjukt kul att hänga upp och ner o skrika, känns som alla mina problem är ur världen, borta liksom! Imorgon börjar det och den här gången '' on real '' tagga gatufesten imorgon ja0, träffa ännu mer folk. Imorgon åker min modiga lillasyster till London och lälmnar mig i 2 veckor, kommer sakna hon superduper mycket! hehehe love juas ♥
._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._.

du sårade mig
du lät mig falla
jag landade tusen meter ner, där jag en gång var men lyckades klättra upp.
du sårade mig
du lät mig falla
jag landade tusen meter ner,
där jag en gång var men lyckades klättra upp.
som det är idag stor jag högre upp en någonsin
och aldrig, aldrig mer ska någon få mig att falla!en gång jag var anledningen.

för du vet att det är svårt att försöka glömma
någon som gav dig så mycket att minnas.
Men hur mycket du än inte vill erkänna det, så även bara för en
liten stund, så var anledningen bakom ditt leende.
Men hur mycket du än inte vill erkänna det, så även bara för en
liten stund, så var anledningen bakom ditt leende.


- nu försöker jag att bli någon,
någon som ska förstå dig, förstå dig och ditt nya jag.
Tumblr_lnk633syuq1qgcdyto1_500_large


tagga gatufesten!

jaja, sitter här med fanny och snart ska jag gå ner o äta, heheheh imorgon drar  vi in t gatufesten med awesome people! taggar sönder ja00. och sorry för min superduper dåliga uppdatering D: men jag har annat för mig ): aja hejrå bebisarrr :*

http://ffnyandersson.devote.se/
kolla där cp'n <3
Tumblr_lnfdmok6kp1qf17x0o1_400_large

i never stopped loving you.

LALALLA . blev inge fucking Timrå. för att morsan inte ville skjutsa... hmmmm, lata jävel. aja så imorgon blir det timrå, hoppas jag i alla falll, annars går ja!  jaja, jag har precis ätit paj och snart blir det mys framför tv'n, haha fast jag är foreveralone. saknar mina söråkershomies dagligen. hejhejhejrå!

du är den ända personen som
gett mig mer leenden än tårar.drar mig mot timrå!

idag drar jag mig mot fanny in the timrå! där blir jag med hon o fijah hela veckan om vi nt drar till söråker något då, vilket jag hoppas på! sen blir det att tagga gatufesten med skönt folk måndag,tisdag,onsdag kanske torsdag fredag också, får se hur det blir med det! ska bara packa sen drar jag mig mot timrå! cya!

- lika svårt varje gång.
jag är superduper bra på att falla tillbaka.
lallalaa jag suger <3<3<3<3


make you happy.

nyss försökt trösta min bästavän som ride med darr på rösten,det blir bättre sofia, jag lovar! du har dom bästa och vi älskar dig otroligt. aja nu är jag i stöde med hm... PISS VÄDER! hoppas på bättre väder till GF ja!  åker hem imorgon och får se vart man drar då, söråker? hmmm får se! hejrå mongon nu ska jag äta chips :333


RSS 2.0